söndag 28 augusti 2011

Brad Paisley...

... kom och gick. Utan oss. Vi hade nämligen fått för oss att konserten skulle vara idag. Det är den inte. Den var igår och biljetterna ligger nu i soppåsen, oanvända. Bitter? Oja. Förvånad? Nej.. det är lite typiskt mig. Hur mannen kunde vara inblandad i detta misstag är dock fortfarande ett mysterium. Men det är inte första gången jag kastar 1500 kr i soporna, förra gången var det ett par stövlar, denna gången en upplevelse som det svider att ha missat. Jag får helt enkelt hålla tummen för att Brad kommer tillbaka till Sverige. Snart!

Igår hade vi Italienskafton med 5 rättersmiddag och Brunello vin. Det var vansinnigt gott, väldigt trevligt och kan nästan väga upp att vi egentligen skulle varit på konsert. Rätterna var följande:
1. Antipasti med korv, skinka och en liten skorpa (tappade namnet) med olivröra och inlagda grönsaker
2. Ravioli med ädelostsås toppad med parmesanost
3. Ryggbiff med sparris, babyspenat och roccula samt parmesanost
4. Två sorters ost, fikonmarmelad och päronskiva
5. Semifreddo med nötter och maräng
Det var så vansinnigt gott och vi åt i flera timmar. Det planerades också lite inför en skidresa till Alperna under nästa år.. spännande!

Jag och mannen har dessutom hunnit med Miomöbler, en mindre om-möblering och Alingsås denna helgen. På Mio blev det en ny hylla (det är ju så vi gör när katten förstört något), om-möbleringen bestod i att hänga upp en spegel över lite nya klösmärken med ursäkter "det blev i alla fall personligt i det där hörnet" och i Alingsås blev det en tur till Balders Hage och en mysig fika i regnet. En perfekt helg helt enkelt. Och nu börjar hösten komma igång. Syster yster har äntligen kommit hem från Grekland, Helle landar snart i Borås igen och regnet smattrar ihållande mot fönsterrutorna. Underbart! Ikväll blir det dessutom film och middag hos bästa Tess, söta Bella och P. Yay!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar