tisdag 2 november 2010

Huvudvärk..

...jomensåatt. Man får äntligen en chans att åka tidigare från jobbet. Brummar hem i lugna 120 och känner samtidigt att huvudet blir tyngre och tyngre. Trapporna upp till lägenheten blir nästan övermäktiga när huvudet fylls av hammrande småjävlar.

Man laddar för en lugn kväll i soffan, släpar ut en lampa, hämtar en ny bok, fixar lite kaffe.. hammrandet fortsätter.. man slår sig ner, gör det bekvämt och inser att rastlösheten flyttat in. Rastlösheten bryr sig inte om huvudvärken. Huvudvärken bryr sig inte om rastlösheten. Man tackar och bockar och inser att det bara är till att hitta på små små projekt för att lugna rastlösheten och göra små små rörelser för att bota huvudvärken.


Den första fantastiska planen.. som gick i stöpet.
 Som tur är har vi precis skaffat oss en ny hemtelefon. Jupps. En alldeles ny, fin, rosa mobiltelefon med en fin fin kamera. Eller ja. En kamera i alla fall. Och jag är inte speciellt tekniskt lagd. Därför har det faktum att telefonen inte fungerar förvånat vare sig mig eller mannen (som inte heller är så teknisk av sig). Men som av en ren händelse får jag för mig att ändå testa om man kan koppla upp mobilen till datorn, fastän ingenting annat fungerar. Och som i ett trollslag fungerar plötsligt telefonen. Joråsåattee... Nu kan man till och med ringa på den!
Där mamma är, där är jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar