lördag 18 februari 2012

Idag..

... regnar det ena stunden och snöar den andra. Till ingen förvåning alls. Jag yppade nämligen för Tess häromdagen att "jo, visst vore det mysigt med en promenad vid fint väder på lördag". Ha! Som om det skulle bli fint väder då. Istället verkar det som om att det blir kladdkaka, kaffe och te... inomhus.

Dagen igår däremot bjöd på fin fint väder och mannen (som varit hemma och sjuk i två långa dagar under vilka, pågrund av tristess påstås det, han utvecklat ett inormt intresse för kungahusets väl och ve. Mycket spännande..) fick följa med på en liten, och ack så långsam, promenad till Pickesjön. Väl där blev vi först jagade av den största snöplogen i världshistorien, minst, och vi var tvungna att hastigt hoppa av vägen, ner i en snögrop, få snö i skorna och bli blöta om byxbenen. Strax därefter hittade vi dock den perfekta stenen att intaga kaffe vid och solen avnjöts tillsammans med kaffe och choklad. Helgen var äntligen här!




Den hemska plogbilen....

Den här helgen kommer att bjuda på mysiga fikor, middagar och kanske det mest efterlängtade av allt: Bröllopsmässa. Förra helgen fick vi ställa in då feber, halsont, snuva och snurr i huvudet gjorde det tvärt omöjligt att ens fundera på något annat än soffläge. Men nu är vi friska som nötkärnor (om man bortser från de misstänkt lika snörvlingarna som då och då kommer från såväl mannen som mig..) och det laddas enormt för mässan! Hurra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar