torsdag 30 september 2010

Inte helt oväntat..

... när man har en mensvärk från ett annat universum. När ryggen gör så ont att man vill gråta och kroppen inte vill sammarbeta, så funkar helt enkelt inte saker och ting.

Då händer saker som att man av misstag tar fel på två röda bilar och ställer en pajform på fel biltak och sen får stå och be om ursäkt medan man tänker: bara jag inte har skadat lacken, pajformen var ju varm! med en stigande panik i kroppen.

Då händer saker som att man i kurvorna häller ut polkagrisrosa kladd med päronbitar i över hela bilsätet och inte kan göra ett dugg åt det för att man är lite sent ute från början.

Då händer det också att man blir lite trött på sig själv, Jomenvisst. Det händer.

Sen får man tröst, och känner att man förmodligen inte är riktigt så kass som man tror att man är. Sen äter man gröt på mammas vis (mamma kallar det välling, men man påstås ju vara vuxen så vi säger gröt)  och sen får man mysiga pussar av världens sötaste katt och plötsligt känns livet lite lättare igen.

En av de sötaste

Men ändå. Saker och ting funkar inte alltid. Det är förmodligen bara att gilla läget.

1 kommentar:

  1. haha.....jossan, man kan inte vara bäst på allt här i livet (som att köra bil, med flytande paj i passagerarsätet och att se skillnad på två röda bilar...samma färg juh!)....men jag gillar dig ändå=)

    SvaraRadera