torsdag 12 januari 2012

Ett av mina nyårslöften...

... var att lägga ner bloggen totalt. Jo, visst kan man påstå att den inte direkt varit levande, då inte ett inlägg publicerats på två månader, men å andra sidan så finns den ju kvar med all sin lockelse. För att skriva ner tankar och idéer lockar fortfarande. Så vi kan ju sammanfatta slutet på året:

Köpenhamn var helt fantastiskt!
 

 











Det kan väl tilläggas att det regnade hela tiden och framåt kvällen regnade det utan tvekan småspik. Julkänslan infann sig aldrig, men god mat, glada nyheter och underbart sällskap gjode resan oförglömlig. Däremot blev det inget upphämtande av tårtställning, de passerar i rasande tempo och oftast utan att passera gå. Imorgon blir det i alla fall till att pröva ytterligare en smakkombo: päronmousse med vitt chockladfluff.

Vi har ätit oss igenom en avsevärd mängd kombinationer: glasscremé, pollyfluff och nougat.. maräng har också kommit och gått utan att imponera särdeles och ett antal olika tårtdekorationer har passerat i drömmarna. Just nu lutar det åt monogramhållet:

Men gudarna ska veta att det långtifrån är färdig funderat. Givetvis har jag lånat bilden på tårtan någonstans ifrån och givetvis glömt bort varifrån.. fin är den i alla fall.

Nåväl, efter denna parantes och utläggning om tårtor kan vi lugnt återgå till årssammanfattningen:

Sedan kom den efterlängtade långhelgen. Julafton. Det passerade utan större blodspill och fin fina julklappar delades ut och man inser att ens familj minsann är en helt underbar samling människor.

Nyårsafton kom, sågs och segrade.Nya löften om studier, giftemål, resor, 25 års kalas på löpande band och 1-års firande dominerar detta året och glädje, värme och kärlek är ord som sammanfattar kvällen. Underbara Tess med sambo och söta Bells gjorde kvällen komplett.

Det är dessutom mycket som börjar falla på plats. Inte bara rörandes den stora festen i september, utan även kring andra framtidsplaner! Ett glädjande besked i veckan gör att vi nu bara sitter och väntar på att posten ska leverera ett visst köpekontrakt.

Mm.. Joråsåatt. Dessutom har vi hunnit med att vara på absolut fel plats vid fel tillfälle. När man ska titta på mönster till näbbklänningar är det bra om man befinner sig i tygaffären och inte på gymet. Bara om utifall att det undrades om det.

2 kommentarer:

  1. Försöker du med detta inlägget säga att du lägger ner bloggen som ett nyårslöfte?? GILLAS INTE!!!

    Hoppas du har det fantastiskt bra finaste Jossan!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du inte har lagt ner din blogg. När jag läste om att du funderade på att lägga ner, så gillades det inte heller av mig, för den delen. Sådärför tycker jag inte att du skall skrämmas så, på detta viset! hihihi

    Vad roligt att höra att det planeras för bröllopet och allt annat!!! Gratulerar!

    Det andra som ni väntar på posten, köpet eller vad det nu är..ÄR det kanske ett husköpskontrakt kanske+??


    Kram kram

    SvaraRadera