lördag 19 november 2011

På tal om att aldrig..

.. är ett långt ord så har det precis tillkommit en sak på listan över aldrig saker:

Aldrig mer att jag steker plättar! Det krävs ett visst knyck för att klara av det där. Och efter att ha fått plättsmet över hela induktionshällen, en sönderbränd pensel, brännblåsor i handen och träningsvärk i handleden (det tar styggt att kasta omkring på något som väger som en liten elefant) så är det mycket tveksamt om det var värt de där 10 små söta plättarna som kunde serveras...

Men sötaste Tess upplyste mig om att plättjärn måste stekas in. Så eventuellt ger jag det en ny chans. Men först blir det till att införskaffa en ny pensel... morr.

Jomensåatt.. nästa helg bär det av till Danmark på en miniweekend. Tanken är att julkänslan ska infinna sig och som hjälp på traven har vi julmarknaden på Tivoli. Men, för att vara på den säkra sidan, så tjuvstartar vi redan denna helgen med att imorgon åka iväg till Tjolöholmsslott och den julmarknad som går av stapeln där.

På vägen ner till Danmark är förhoppningen dessutom att vi ska stanna till i Helsingborg och plocka upp en tårtställning...eller plocka upp och plocka upp. Så fort ordet bröllop dyker upp framför och i samband med ett annat ord tycks allt kosta som en mindre förmögenhet.

Denna gråmulna lördag inväntar vi dessutom ett kalas. En barndomsvän blir visst 25 idag och ikväll firas det med pompa och ståt. Mannen som har varit uppe och arbetat sen 05:30 sover därför igen vissa förlorade timmar medan jag och katten slösurfar på internet... Underbart med lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar