söndag 4 september 2011

Helg är som minisemester i intensivform...

En fredagskväll har passerat och med den ännu en missad konsert, en underbar middag och utgång.

Vi kan börja ungefär mitt i, alltmedan en fördrink intogs och då det konstaterades att klockan blivit så mycket att konserten bara var att glömma och att biljetterna ändå var slutsålda för länge sedan. Någonstans där insåg jag att en lugn kväll med lite mat och musik bara var att glömma. Ljudnivån var alldeles för hög, stämningen alldeles för uppslupen och sällskapet alldeles för upprymmt för att det skulle komma på tal. All in blev den nya planen och två flaskor vin beställdes in. Dessa följdes åt av fantastiska pastarätter och en massa spännande samtalsämnen avhandlades ihop med huvudrätten. Därpå beställdes det in kaffedrinkar och tryffelglass med maränger och hasselnötter.. total lycka.

Efter maten begav vi oss (till restaurangpersonalens stora lycka) iväg till Kings Head för lite öl, vin och uppenbarligen ett par shots. Därefter hamnade vi hos mannens arbetskollega och på något vis kom vi även med bussen hem igen, betydligt senare än planerat men... det var relativt bra kämpat med tanke på de generösa erbjudande om sovplatser vi fick under kvällens gång. Vi säger tack till alla som var med och ber glatt om upprepning inom en inte alltför avlägsen framtid! Ojojoj.

Av denna anledning har tempot idag varit aningens avslaget och det har inte hänt så mycket att tala om alls. Först runt 19 tiden kom vi igång lite tack vare en mysig middag hos paret C och N med deras underbara dotter som extra bonus. Dottern höll oss glatt sällskap fram till klockan 21 varpå hon somnade tvärt och lämnade oss att avsluta middagen med lite go glass och glada skratt.

Att ha helg är nästan lika bra som att ha semester, det är bara betydligt intensivare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar