tisdag 26 juli 2011

Hemma igen..

...efter två fantastiska veckor i Italien. Hela resan kan sammanfattas med ett enda ord: Fantastiskt.

Vi bodde underbart, vi åt underbart god mat, vi gjorde fantastiska utflykter, vädret kunde inte ha varit bättre och sällskapet var fantastiskt trevligt. Under två hela veckor fanns inte ett enda bekymmer i helaste världen.

Eller, efter en sekunds betänketid, visst fanns det visst ett bekymmer: Fyrmansvisten. Man kan väl säga som så att mindre saker har ju gjort att stabilare förhållanden har gått i kras. Detta kortspel gjorde entré redan andra kvällen under vår resa och det satte definitivt vår kommunikationsförmåga på knivspetsen. För det finns ju bara ett sätt att spela på.. och det är ju för att ta hem storseger! Efter 6 raka förluster (25-0) kunde mannen och jag konstatera att någonting definitivt behövde förändras om vi skulle kunna ta samma plan hem. Strategier viskades fram mellan solstolsryggarna, i bilköerna, över en espresso eller två och tillslut gav det resultat. Johorå, vi vann tillslut och behöll segern.. jomensåatt!


På väg...
När man ska tanka bilen full med disel i Italien,
krävs det två smarta hjärnor för att lösa problemet


På vägen ner till vår slutdestination i Italien fick
vi se underbara vyer!

Första morgonen uppstod ett problem,
hur kokar man kaffe med en sådan här?


Utsikt från vår lägenhet
En annan vy från lägenheten..



Vi såg den ena pampiga krykan efter den andra...
under våra många utflyktsmål..
Lutande tornet i Pisa var ett av målen, lika så Florens,
Lucca, Vinci och Volterra för att nämna några..

Det blev många sena mysiga kvällar på uteplatsen!
Semestern var underbar.

Nu laddas det för fullt inför nästa vecka, cykeln är inlämnad (för här ska det cyklas till jobbet i fortsättningen!), ryggsäcken är inköpt, solbrännan sitter där den ska och böckerna är nästan utlästa. Jag är laddad till tusen för att börja jobba igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar